Friday, February 8, 2008

Ma koon ja see on pohjus, miks ma kirjutanud ei ole

Ma olen olnud vaga laisk kirjutaja, aga see-eest vaga usin kuduja\heegeldaja. Mul on olnud kasil mitmeid projekte, mis praeguseks on valmis voi siis alles pooleli. Momendi lemmikprojekt on variatsioon Abotanicity-st Knitty's viimasest talve valjandest. Ja siin see on:

Ma ei joua mitte ara oodata seda hetke kui see juba valmis on.
Eile sain ma oma tytrele peaaegu valmis nokaga mytsi. Puudu on veel ainult moned pisiasjad nagu sadelev syda ja lilled:

ja pooleldi valmis on ka kootud jakk 50-ndate stiilis (voi siis 60-ndate stiilis, kes paremini teab, see voib mind parandada).

Ma olen taiesti kindel, et ma olen vahepeal veel midagi teinud ... Ah-jaa! vahemalt 2 paari sokkidaga olen ma ka yhele poole saanud. Need on naljakad heegeldatud aarega sokkid. Voi oigemini aareks on (sona-sonaline tolge inglise keelest) nii nimetatud vanaema ruudud ja muu on kootud. Idee nendeks sokkideks sain ma internetist sellisest ajakirjast kui Interweave Crochet, Fall 2005 ja mustri nimi on "Granddaughter Socks", autoriks Karen Baumer. Kudusin/heegeldasin selle ilma juhendit lugemata, mis tahendab et tulemus on originaalist veidi erinev. Aga armas!

Ja vahepeal olen ennast veel piinanud susside kudumisopetuse kirjutamisega.See on valmis ja saab eelisest kirjutisest lugeda. Edu!